Lasergame op locatie

Minimaal: 20 personen

Duur: 1,5 uur

(incl. instructie, 2 heats,
break en score uitslag)

Lasergamen bij jou op locatie!

Lasergame op locatie, op Bussloo of ergens anders. Bussloo is centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Naast Onze Lasergame: The Next Generation en onze Outdoor Lasergame, is het ook mogelijk te Lasergamen op een door jou gekozen locatie!

Outdoor Lasergame Bussloo - Pitch en Putt Golf Bussloo

Jouw eigen unieke locatie!

Bouw je eigen kantoor, bedrijfshal, sportvereniging, school, gymzaal, sportveld, bos etc. om tot de locatie voor deze spectaculaire activiteit! Wij zorgen voor de lasergame uitrusting!

Wij organiseren Lasergamen op iedere locatie, onder de voorwaarde dat er voldoende ruimte beschikbaar is. Hoeveel ruimte je nodig hebt, is afhankelijk van het aantal spelers die tegelijk het spel spelen. Onze ervaring is dat een gedeelte van een locatie meestal al geschikt is voor een spannende partij Lasergame!

Tijdens het spel benutten wij de locatie zo optimaal mogelijk en wordt er gebruik gemaakt van obstakels en schuilmogelijkheden die daar aanwezig zijn. Samen met jou kijken wij hoe we het speelveld zo spannend mogelijk in kunnen richten!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Outdoor Lasergame

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstand pand of op een industrieterrein of een locatie die u zelf kiest.

Meer informatie

Ja, ik wil graag meer informatie:


    Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: