Lasergame voor gamers!

Minimaal: 8 personen

Duur: 1,5 uur

(incl. instructie, 2 heats,
break en score uitslag)

Gamen cool? Lasergamen ook!

Lasergame voor gamers is daar! Gamen elke dag is leuk, dat begrijpen wij. En wat nu als je real life kunt voelen wat je in het spel voelt? In je eigen skin, op de echte aarde? Gamers opgelet: Dit kan bij Lasergame: The Next Generation óf onze Outdoor Lasergame!

Gelegen aan het prachtige meer van Bussloo, vind je Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Mooi centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of fiets.

Perfect als klassenuitje of kinderfeestje

Onze 400m2 Lasergame ruimte bestaat uit ondergrondse, omgebouwde zeecontainers vol met spannende obstakels en de nieuwste hightech snufjes. Uniek aan het speelveld is dat het op te delen is in twee ruimtes en alle effecten aanpasbaar zijn aan de groep.

Je strijdt overigens niet alleen tegen het andere team, maar ook tegen de elementen. Lichtshows, spiegels, rook, bewegende wanden en nog veel meer! Wordt het een beetje te eng voor jonge spelers? Dan schakelen we met één druk op de knop elementen uit.

Je leest het; Het perfecte alternatief voor een middagje op de bank met controller in je hand. Gamers: Kom Lasergamen bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo!

Lekker gamen met lasers en eng of niet eng.. Een prima optie dus als kinderfeestje of klassenuitje.

Lasergame Kinderfeestje

Wil je een keer echt iets unieks? Bouw dan bijvoorbeeld je klaslokaal, gymzaal of aula om tot Lasergame Studio! Wij helpen je graag met het uitdenken van een plan en verzorgen de Lasergame uitrusting inclusief instructeur op locatie.

Meer weten over Lasergame voor gamers?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Outdoor Lasergame

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstand pand of op een industrieterrein of een locatie die u zelf kiest.

Meer informatie

Ja, ik wil graag meer informatie:


    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: