Lasergamen in Arnhem of op locatie

Minimaal: 8 personen

Duur: 1,5 uur

(incl. instructie, 2 heats,
break en score uitslag)

Lasergamen in Arnhem

Lasergamen in Arnhem of op locatie, op Bussloo of ergens anders. Met onze unieke en bovendien spectaculaire Lasergame gear wordt het mogelijk! Je kunt komen Lasergamen bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo, centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Op zo’n 20 minuten rijden vanuit Arnhem. Wil je liever Lasergamen in Arnhem op een door jou gekozen locatie? Dan komen we graag naar je toe! Naast Onze 400 m² arena van ondergrondse zeecontainers vol met Special Effects, Lasergame: The Next Generation is het ook mogelijk om Outdoor Lasergame te spelen op bijna elk gewenste locatie! Op de pagina’s die hierboven gelinkt worden, lees je alles over de mogelijkheden van Lasergamen in Arnhem en omstreken via Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo!

Dagje uit naar Bussloo

Lasergamen in Arnhem is leuk, maar we kunnen nog een stapje verder! Wat dacht je van een uniek dagje uit naar ons Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten! We ontvangen je graag in onze in Finse stijl gebouwde blokhut met uitzicht over het mooie meer van Bussloo. Gewoon een lekker dagje uit naar Bussloo met je gezin of vriendengroep. Of ben je op zoek naar een leuk teamuitje? Of een net iets actievere bedrijfsborrel? Maak dan een combi van Lasergamen en Pitch&Putt en sluit af met een heerlijk Hamburgermenu met een runderburger van Gildeslagerij Buurman. Dit is slechts één van de vele opties. Bekijk vooral ook even onze specials. En onthoud.. Alles is bespreekbaar. We denken graag met je mee!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Indoor Lasergame

Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door middel van Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en is lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Outdoor Lasergame

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstand pand of op een industrieterrein of een locatie die u zelf kiest.

Meer informatie

Ja, ik wil graag meer informatie:


    Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: