Golfles
Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Minimaal: 1 persoon

Vanaf: In overleg

Uiteraard is er aan elke techniek wel iets bij te schaven. Wilt u iets perfectioneren of misschien wel die foute slagen er uit halen? Bij Pitch&Putt Golf Bussloo kunt u lessen volgen van Michael Gassner. Michael is ook golfprofessional op de Scherpenbergh en geeft sinds 2014 ook les aan leden van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo.

Pitch&Putt, de perfecte uitvalsbasis voor golfles!

Steeds meer golfers kiezen voor Pitch&Putt als uitvalsbasis voor het golfen. De gezelligheid en laagdrempeligheid spreken velen aan. Niet voor niets hebben wij al ruim 200 leden en groeit onze club ieder jaar weer. Pitch&Putt is bovendien sneller en dynamischer dan het lange golf, ideaal om even tussendoor of na het werk te spelen! Kun je Pitch&Putten dan kun je ook golfen. Alleen de langere slag hoef je nog maar te leren, het moeilijkste onderdeel van het spel beheers je al!

Pitch&Putt Bussloo: beste par-3 golfbaan van Nederland!

Pitch & Putt Bussloo is volgens de Golfers’ Choice Awards 2016 van Leadingcourses de beste par-3 golfbaan van Nederland. Wij hebben 27 verschillende holes met waterpartijen, heuvels, bomen, struiken en schuine greens. Het parcours loopt door de bossen van Bussloo. Op Bussloo is drie keer de Dutch Open gehouden en nog vele andere toernooien. Ook komen veel golfers uit alle hoeken van het land hun korte spel bij ons oefenen.

Geïnteresseerd in golfles op Bussloo?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor golfles bij Pitch&Putt Bussloo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Prijzen

  • Op aanvraag

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: