Toernooien
Leuke toernooien voor iedereen!

Bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo organiseren wij veel leuke toernooien. Zo starten wij het jaar altijd met ons gezellige wintertoernooi. Op Koningsdag organiseren wij het Koningsdagtoernooi, op Hemelvaartsdag het touwtjestoernooi, en in oktober het Nachttoernooi en het NK Koppels.

Koningsdagtoernooi

Op Koningsdag is er op Bussloo altijd het traditionele matchplaytoernooi. Hierbij gaan vaak ca. 40 spelers de baan in en spelen tegen mensen van hun eigen rating (sterkte) 6 holes matchplay. Over de gehele dag worden meerdere potjes gespeeld. Diegene wie de meeste vooruitgang heeft geboekt aan het eind van de dag is de winnaar.

Nachttoernooi

Op zaterdag 13 oktober staat Bussloo in het teken van het Open Nachttoernooi. Dit toernooi wordt gespeeld in het donker. De baan en de ballen zijn dan verlicht door middel van breakstaafjes en andere neon lampjes. Op de baan wordt gezorgd voor warme chocolade melk en glühwein. Eigenlijk lijkt het op een slechte sciencefiction film. Eigenlijk is dit toernooi voor de gezelligheid, overal op de baan hoor je mensen schateren van het lachen omdat een persoon een ander iemand als vlag aan ziet. Hieraan doen altijd rond de 40 deelnemers mee, ook bij recreanten is dit toernooi erg in trek.

Agenda

  • Zaterdag 13 oktober: Nachttoernooi
  • Zaterdag 27 oktober: NK Koppels

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: