Leisure in de regio

4 – 18 personen
Duur: 1 uur

Leisure rondom Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Leisure is hot! Vrijetijdsbesteding in een activiteitencentrum met diverse activiteiten is steeds meer gewenst. Zoek je een (groeps)activiteit of een compleet dagje uit? Bij Multi-activiteitencentrum Pitch&putt Bussloo vind je meer dan 20 verschillende in- en outdoor activiteiten.

Centraal gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je onze schitterende locatie aan het mooie meer van Bussloo.

Voor- tijdens of na de door jouw geboekte activiteit(en) kun je op ons heerlijke terras genieten van het uitzicht over het meer van Bussloo onder het genot van een hapje en een drankje. Onze menukaart is om van te smullen! Tevens bieden wij voor groepen diverse buffetten, waaronder een BBQ i.s.m. Gildeslager Buurman uit Twello.

Bijna alles leisure is mogelijk!

Voor elk soort feest dat je je kunt bedenken bieden wij mogelijkheden. Staat jouw gewenste programma of combinatie er nog niet tussen op onze website? Schroom niet en stuur een berichtje. Bijna alles is mogelijk! Klik hier voor het huidige aanbod spectaculaire, sportieve activiteiten! Wij combineren graag meerdere activiteiten met elkaar of met één van onze mooie arrangementen tot een passend programma! Samen met jou maken we graag een programma op maat.

Al met al heerlijke leisure activiteiten bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Meer weten? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan!

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 6.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: