Leren golfen op Bussloo omgeving Stedendriehoek

Word nu lid!

Voor nog geen 20 euro per maand!*

Leren golfen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen: kom naar Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo!

Leren golfen op Bussloo bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo is heel goed te doen. Pitch&Putt is eenvoudig, goedkoop, laagdrempelig en bovendien enorm gezellig. Je hebt geen dure cursus of kleding nodig. Leren golfen voor je Hcp 54/golfvaardigheidsbewijs is prima te doen op Bussloo. Deze korte baan variant van golf is een prima manier op te leren golfen. Je bent welkom voor een “los” dagje of dagen Pitch&Putt. Maar je kunt ook lid worden van onze club!

Één van de mooiste banen

Leren golfen op Bussloo is niet alleen makkelijk. Je speelt meteen op één van de mooiste par-3 banen van Nederland. Pitch&Putt Bussloo werd in 2016 bekroond tijdens de Golfers’ Choice Awards als dé beste par-3 golfbaan van Nederland. En bovendien werd in 2020 onze Pitch&Putt baan uitgeroepen tot 3e mooiste van Nederland. In de categorie ‘Beste prijs/kwaliteit verhouding’ werd de 2e prijs behaald.

Met Pitch&Putt op Bussloo kun je leren golfen op  27 verschillende holes met prachtige waterpartijen en heuvels. De vele bomen, struiken en ook schuine greens zorgen voor uitdaging. Er komen veel golfers uit alle hoeken van het land hun korte spel bij op Bussloo te oefenen.

Early Birds krijgen korting

Leren golfen kan ook met Early Birds korting. Onbeperkt Pitch&Putt voor maar €13,50 tijdens de Early Bird tijden! Starten met een kopje koffie, of tussendoor een break nemen is altijd mogelijk. Vooraf reserveren via info@ppgolf.nl is verplicht. Geef in je bericht aan of je ervaring hebt of niet. Gewenst is om 5 à 10 minuten eerder aanwezig te zijn, zodat er voldoende tijd is voor instructies en overhandigen spelmateriaal. Start de dag gezellig en actief als Early Bird! Kijk hier voor de starttijden.

Word lid van de gezelligste club!

Leren golfen en lid worden kan ook. De gezelligste Pitch&Putt club van Nederland vind je bij ons op Bussloo. Met ca. 200 leden, diverse leuke toernooien en gezellige clubmomenten voel je je snel thuis. Leren golfen wordt zo nog leuker! We organiseren regelmatig introducties, clinics en andere momenten voor onze leden. En het mooiste hebben we je nog niet verteld: Je wordt nu al lid voor nog geen 20 euro per maand! Interesse? Neem gerust contact op!

Prijzen (per persoon)

 • Lidmaatschap vanaf: € 235 per jaar*

Alle abonnementen zijn exclusief parkeerpas. Deze kun je bij ons kopen of (extra voordelig in de voorverkoop) via de website van Leisurelands.

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: