Oud en Nieuw Hollandse Spellen op Bussloo

Minimaal: 20 personen

Vanaf: 1,5 uur

Oud Hollandse spelletjes 2.0!

Oud en Nieuw Hollandse Spellen zijn terug! Perfect voor een teamuitje, familiefeest of bedrijfsuitje!

De aloude traditionele spelletjes die iedereen kent, zijn natuurlijk niet het 1e waar je aan denkt wanneer je een bedrijfsuitje, team trip of familiefeest organiseert. Maar… Naast alle hypermoderne entertainment is dit natuurlijk wél welkom. Precies daarom deze Oud Hollandse Spellen 2.0. Een spectaculaire mix van oud en nieuw! Op onze fantastische locatie aan het meer van Bussloo, gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen geniet jij van het leukste vermaak!

Modern jasje

De uitbreiding van onze locatie is een feit. Er is een complete unit vrij gemaakt voor de Oud en Nieuw Hollandse Spellen. Dit is een spectaculaire combi van Oud Hollandse Spellen en Nieuw Hollandse Spellen. Oud en Nieuw Hollandse Spellen zullen een uitdaging zijn voor alle leeftijden! Denk aan de beruchte spiraal, maar ook de ballentang (ja, echt). En wij zijn helemaal fan van de wervelwind! Maar ook het stokkenvangen blijft hilarisch. De Nieuw Hollandse Spellen zijn een toffe aanvulling. Deze Oud en Nieuw Hollandse Spelletjes zullen een eclectische uitdaging zijn voor jong en oud!

Familiedag

Organiseer je binnenkort een familiedag? Dan kunnen de Oud en Nieuw Hollandse Spellen dé perfecte aanvulling zijn van jouw dagprogramma. Bijvoorbeeld eerst een potje Pitch&Putt en daarna een borrel. Tussendoor spelen jullie de Oud en Nieuw Hollandse Spellen en praten jullie gezellig bij. Een echte aanrader als afsluiter is een Satéschotel! Lijkt dit je wat? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Wil je liever iets anders? Neem ook dan contact op. We zijn specialist in programma’s op maat. We denken graag met je mee!

Veel verschillende activiteiten

Op de bovenverdieping van de uitbouw vind je Glowgolf Het Wilde Westen! Naast deze uitbreiding kun je bij ons ook terecht voor een goede pot Pitch&Putt op de mooiste golfbaan van de regio! Of leef je uit bij Lasergame: The Next Generation! Ook hebben wij een prachtige Minigolf USA baan en kun je Voetgolf, Levend Tafelvoetbal en Voetpool spelen. Daarnaast verhuren we Elektrische Steps. Leuk voor zowel kleine als grote groepen! Ook te combineren met de E-Choppers. En daarna kan je nagenieten op ons schitterende terras aan het mooie meer van Bussloo!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: Hét in- en outdoor activiteitencentrum van de regio!

Een programma speciaal voor jou

Wij stellen graag een leuk programma voor je samen. We denken graag mee en bijna alle wensen zijn te vervullen. Wij hebben diverse Specials. Combineer een activiteit met eten, zoals het heerlijke Satébuffet met vlees van Gildeslager Buurman te Twello. Maar het is ook mogelijk om een programma samen te stellen met een ander arrangement.

Prijzen (per persoon)

 • Kinderen 5 t/m 11 jaar: € 10,00
 • Vanaf 12 jaar: € 12,50

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: