Outdoor Lasergame

Minimaal: 20 personen

Vanaf: 1,5 uur

Outdoor Lasergame: Lasergamen op unieke locaties!

Nadat wij in 2017 zijn gestart met onze Lasergame The Next Generation op het in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen centraal gelegen Bussloo, bieden wij naast onze Indoor Lasergame ook Outdoor Lasergame aan! Outdoor Lasergame is een bijzondere variant op onze Lasergame in de 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof.

Waar speelt je Outdoor Lasergame?

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk en wij garanderen dat ook dan de adrenaline door je lichaam stoomt! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstand pand of op een industrieterrein of een locatie die je zelf kiest.

Spelvarianten

De mogelijkheden van onze Lasergame zijn talrijk en uniek!

Afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers en je wensen bepalen wij de juiste spelvariant met jou. Wij gaan hierover graag met je in overleg.

Interesse in onze Outdoor Lasergame?

Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met jou in overleg over je wensen en mogelijkheden.

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Lasergame op locatie

Of kiest u voor Lasergame op locatie? Uw werkplek, bedrijfshal, school, sportvereniging en meer. Ook dat is mogelijk! Lees hier meer informatie over deze vorm van Lasergame.

Meer informatie

Ja, ik wil graag meer informatie:


    Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: