Welkom bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

Even over ons bedrijf. Op 27 augustus 2005 ontvingen wij onze eerste gasten. Het begon allemaal met een 18 holes Pitch&Putt-baan. Door de jaren heen zijn we enorm uitgebreid. Inmiddels hebben wij onder andere een 27 holes Pitch&Putt-baan en vele nieuwe in- en outdoor activiteiten.

Van één activiteit naar 25 verschillende activiteiten

Inmiddels bieden we meer dan 25 verschillende in- en outdoor activiteiten en kun je ons een echt family entertainment center noemen. Geniet van spectaculaire activiteiten als Lasergame: The Next Generation. Daarnaast speel je bij ons Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal en Bubblevoetbal. Boek je een tour op de Elektrische Steps of E-Choppers of speel je Voetpool of Klootschieten. Ontsnappen met je team uit één van onze drie Escape Rooms is ook mogelijk! De nieuwste aanwinsten: Oud en Nieuw Hollandse Spellen en Glowgolf Het Wilde Westen!

Groepen: bedrijfsuitjes, familie-uitjes, vrijgezellenuitjes…

Wij richten ons voornamelijk op groepen in de breedste zin van het woord. Door ons uitgebreide aanbod aan activiteiten zien wij de laatste jaren dat steeds meer groepen kiezen voor een combinatieprogramma. Ons doel is om jullie een leuke dag te bezorgen, wij denken dan ook graag mee over de invulling van jullie programma op maat!

Omgeving

Wij hebben enorm veel geluk met de ligging van onze locatie. Vanaf ons verwarmde en overdekte terras heb je elke dag een geweldig uitzicht over het meer van Bussloo. Ons pand is een houten gebouw in Finse stijl. Warm, gezellig en iedereen zal zich welkom voelen. Doordat het terras verwarmd is kunnen de groepen van april tot en met oktober lekker buiten zitten. Daarnaast beschikken we over een ruim restaurant, met sinds 2021 een prachtige aanbouw met bovenverdieping. Dubbel zo veel ruimte om te genieten! En bovendien een prachtig uitzicht over de Pitch&Putt baan.

Mocht je plannen hebben om wat langer dan een dag te genieten op de Veluwe, neem dan eens een kijkje op bungalowparkoverzicht.nl voor ontspannen overnachten in de buurt.

Vaderdag

Centraal gelegen

Wij zijn erg centraal gelegen; direct naast het kruispunt A1 & A50 tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Hierdoor is het vanuit bijvoorbeeld Amsterdam maar een uur rijden. Door onze ligging op de Veluwe komen ook veel toeristen ons bezoeken.

Routebeschrijving

Onze hoogtepunten

Bas en Nathalie begonnen in 2005 met een groep oproepkrachten. Tegenwoordig werken er al ruim 30 medewerkers. Met zijn allen slagen zij erin elke dag weer alle gasten te vermaken met hun warme lach, goede activiteiten en heerlijke hapjes en drankjes.

De eerste jaren van ons bestaan was een broodje frikandel klaarmaken een culinaire prestatie, nu bieden we heerlijke luxe broodjes, flammkuchen, maaltijdsalades en heerlijke schotels uit eigen keuken.

Veel activiteiten die wij aanbieden zijn zelf ontworpen. Levend Tafelvoetbal, Minigolf USA en Voetgolf zijn ontworpen, gebouwd en aangelegd door onze eigen greenkeepers. Uiteraard krijgen wij daar hulp bij van onze leveranciers. Onze missie is geslaagd als we onze gasten zien genieten. Samen met je team, bedrijf, vrienden of familie een topdag beleven, daar genieten wij ook van!

Omgeving

  • Recreatiegebied Bussloo: voor het ideale dagje uit!
  • Overnachten in de omgeving van Bussloo?

Meet the team!

Ontmoet onze “ankers” op de teamleden-pagina. Met een team van zo’n 30 vaste medewerkers en oproepkrachten is het altijd gezellig op Bussloo. Iedereen heeft zijn of haar specialiteit en samen vormen we een dreamteam (al zeggen we het zelf).

Terras top 100

Ons terras stond in 2015 en 2016 in de top 100 van beste terrassen van Nederland!