Lasergame op locatie

Minimaal: 20 personen

Vanaf: 1,5 uur

Paintballen pijnlijk!?

Op zoek naar een Piantball alternatief lasergame! Paintballen is soms pijnlijk. Maar deze outdoor-activiteit is wel supercool om te spelen! Alleen die blauwe plekken… Daarom brengen wij jou hét paintball alternatief: Lasergame: The Next Generation en Outdoor Lasergame! Paintball alternatief gezocht? Probeer Lasergame!

Centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen, vind je onze locatie genaamd Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Vanuit deze locatie bieden wij meer dan 20!! in- en outdooractiviteiten aan, waaronder hét alternatief voor paintball: Lasergame: The Next Generation en ook Outdoor Lasergame.

Outdoor Lasergame op jouw unieke locatie!

Bij Paintballen denk je al gauw aan een speciaal aangelegd parcours of een bosrijke omgeving. Dit zijn ook prima locaties om Outdoor Lasergame te spelen.Lasergame is dus het perfecte alternatief voor paintball. Een bosrijke omgeving is leuk, echter daar houden de mogelijkheden niet op. Of je nou kiest voor het bos, het strand, een gymzaal, een kantoorruimte, het is allemaal mogelijk! Jij kiest de locatie en wij zorgen voor de lasergame uitrusting! uiteraard krijg je er een instructeur bijgeleverd ; )

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

paintball alternatief

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Outdoor Lasergame

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstand pand of op een industrieterrein of een locatie die u zelf kiest.

Meer informatie

Ja, ik wil graag meer informatie:


    Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

    :

    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: