Pasen op Bussloo vieren is heerlijk én gezellig!

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Nog nooit zo leuk geweest met Pasen!

Pasen vier je op Bussloo met een heerlijk actief Paasuitje! Gegarandeerd het leukste dagje uit met Pasen. Bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo hebben we de leukste dingen te doen voor jong en oud! Gelegen in de Stedendriehoek en goed bereikbaar vanaf de snelweg. Je vindt ons midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Strand, activiteiten en bovendien heerlijke horeca. Genieten met hoofdletter G! Vier Pasen op Bussloo en het wordt één groot feest!

Paasuitje: Vier Pasen actief!

Minigolf, Pitch&Putt, Voetgolf, Lasergame, Klootschieten. We kunnen nog heel veel meer opnoemen. Kijk eens rond op onze activiteitenpagina. Er is voor iedereen iets leuks te doen. Onze nieuwste activiteit Glowgolf Het Wilde Westen is een echte aanrader voor met Pasen!

De E-Tour op de E-Choppers en Elektrische Steps is door de mooie route een echte aanrader tijdens Pasen!

Geniet met Pasen op het terras in de zon

Voorafgaand of na jullie activiteit zijn jullie welkom op ons terras. Heerlijk genieten met een wijntje of biertje in je hand en uitzicht over Bussloo. Kortom: Ontspanning en gezelligheid! We beschikken over een heerlijke menukaart met diverse plates. Ook snacks en fingerfood mogen niet ontbreken. Pasen is perfect met een gezellige activiteit en een leuke nazit. Het overdekte terras wordt ook verwarmd wanneer nodig.

Paasbrunch

Een leuke tip is een Paasbrunch in combinatie met één van onze activiteiten! Voorafgaand aan een pot Pitch&Putt of heerlijk na een E-Tour aan de brunch is extra genieten op Bussloo! We serveren tijdens Pasen vaak heerlijk paasmaal met natuurlijk paasstol, huisgemaakte soep, diverse lekkere broodjes, verse eitjes en een chocolade verrassing.

De Paasbrunch kan alleen geboekt worden in combinatie met één of meerdere van onze activiteiten.

Groepsuitje tijdens Pasen

Grotere (familie)groepen bieden we ook tijdens Pasen arrangementen. Door bijvoorbeeld het boeken van een Satébuffet of Hamburgermenu (met vlees van Gildeslagerij Buurman) uit Twello maak je het uitje compleet.

Onze Arrangementen

Combineer onze activiteit(en) met bijvoorbeeld een Luxe Lunch, Bittergarnituur, Hamburgermenu of Satébuffet.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Wij helpen graag!

Heb je een vraag? Heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: