Pitch en Putt Twente
Slechts 30 minuten rijden

Minimaal: 1 persoon

Vanaf: 1,5 uur

Slechts 30 minuten rijden vanuit Twente naar de mooiste Pitch&Putt baan in Oost-Nederland!

Op zoek naar Pitch en Putt Twente? Vanuit het Overijsselse Twente parkeer je binnen 30 minuten je auto bij het mooie natuurgebied van Bussloo. Steeds meer bedrijfsfeestenfamilieuitjes en Pitch&Putters vanuit heel Twente. Komen naar de mooiste en best gewaardeerde Pitch en Putt baan van Nederland: Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo.

Niet alleen het juiste adres voor Pitch en Putt, maar ook voor bijvoorbeeld Midgetgolf!

Naast Pitch en Putt zijn er nog heel veel andere activiteiten te doen. Wij hebben activiteiten voor iedereen. Onze midgetgolfvariant Minigolf USA is bijvoorbeeld heel leuk om te doen voor de kinderen. Maar zeker ook erg uitdagend voor volwassenen. Het lijkt op midgetgolf, alleen zijn deze banen groter en veel uitdagender aangelegd. Ook heb je een prachtig uitzicht over het meer! Zo zijn er nog Escape Rooms. Maar ook Lasergame. Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen! Bovendien zijn alle activiteiten te combineren met een arrangement. We bieden bijvoorbeeld een heerlijk Satébuffet of Hamburgermenu aansluitend aan jullie activiteit. Dit doen we met mooi vlees van Gildeslagerij Buurman.

Leren golfen

Direct gelegen aan het schitterende meer van Bussloo

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo heeft een unieke ligging aan één van de mooiste meren van Nederland. Vanaf ons terras heeft u een schitterend uitzicht over het meer. Gastvrijheid staat bij ons op de eerste plaats en wij denken graag mee met de gasten. Elke wens vullen wij met veel plezier in!

Zocht je Pitch en Putt Twente? Niet verder zoeken en onze Pitch en Putt boeken!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: voor het leukste dagje weg!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: