Activiteiten bij recreatiegebied Bussloo

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Activiteiten voor jong en oud!

Op recreatiegebied Bussloo vindt je hét Multi-activiteitencentrum van de Veluwe. Een prachtige locatie met natuurlijk vele leuke en actieve in- en outdoor activiteiten. Aan de ene kant geniet je van buiten: Pitch&Putt, Minigolf USA, Voetgolf en Levend Tafelvoetbal. Elektrische Steps en E-choppers zijn geweldig om op te touren. Ook Klootschieten en Voetpool zijn natuurlijk geweldig. Maar wat doe je als het minder weer is? Dat vertellen we je graag, want er is ook binnen genoeg leuks te doen! Speel bijvoorbeeld Lasergame: The Next Generation of probeer te ontsnappen uit de Escape Rooms. Glowgolf Het Wilde Westen is één van de nieuwste toppers!

Topdag uit dus bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt op recreatiegebied Bussloo! Jullie uitje op Bussloo staat garant voor gezelligheid, actie, genieten en ook hilariteit!

Centraal gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zuthpen, op het randje van de Veluwe!

Multi-activiteitencentrum ligt op het recreatiegebied van Bussloo. De locatie is te vinden in het midden van de Stedendriehoek. Midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen dus. Met een prachtig uitzicht over het mooie meer van Bussloo, ben je op een uniek plekje Nederland terecht gekomen. Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo bereik je makkelijk via de A1 en de A50. Parkeren doe je i.c.m. een activiteit tegen gereduceerd tarief bij ons.

Bedrijfsuitje op recreatiegebied Bussloo

Als Multi-activiteitencentrum zijn we dé specialist in het maken van een programma op maat. Dit doen we op basis van jullie wensen, budget en tijd. Voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, teamuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest, vriendenfeest of kinderfeestje kun je prima bij ons terecht.

Meerdere activiteiten zijn te combineren en aan te vullen met één van onze arrangementen. Neem bijvoorbeeld het Satébuffet of een Hamburgermenu met een runderburger van Gildeslager Buurman te twello.

Bekijk onze Specials voor onze meest populaire arrangementen!

Onze Arrangementen

Combineer onze activiteit(en) met bijvoorbeeld een Luxe Lunch, Bittergarnituur, Hamburgermenu of Satébuffet.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: