Stage op Bussloo: Leerzaam, actief én gezellig!

Opzoek naar een stage?

Ben jij op zoek naar een stage in de buurt van Apeldoorn, Deventer of Zutphen? Wij bieden het hele jaar door meerder mogelijkheden voor een invulling van stageperiodes passend bij diverse opleidingen.

Ons bedrijf

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo bestaat 15 jaar. Ooit gestart met alleen een Pitch&Putt baan; Tegenwoordig bieden wij meer dan 20 in- en outdoor activiteiten, waaronder spectaculaire activiteiten zoals Lasergame en Escape Rooms. En binnenkort openen we onze glowgolf Het Wilde Westen. We beschikken over diverse horeca/feest/vergaderruimtes. Hierdoor kunnen wij het hele jaar een leuk uitjes bieden voor jong en oud

Leren

Werken op een locatie in de fresh air van Bussloo met uitzicht over het strand, brengt je gegarandeerd een heerlijke stageperiode waarbij (voor ons) leren, eigen initiatief en ontwikkeling voorop staat! Ben je gastvrij, sociaal, leergierig, flexibel en bovenal een teamplayer óf wil je dit jezelf graag eigen maken? Dan zijn we misschien wel een hele goede match! Je komt terecht in een leuk team, op een gezellige en leerzame werkplek. Bovendien maak je kans op een (bij)baan na je stageperiode.

Volg je een opleiding in de richting van horeca, recreatie en/of sport en ben je op zoek naar een stage? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je mag altijd even bellen of een mail sturen naar laura@ppgolf.nl

Ervaringen van stagiairs die je voorgingen:

Britt van Zoelen (18) liep stage in haar 2e leerjaar van de opleiding Tourism Management van Hogeschool Saxion:

Ik heb een erg leuke en leerzame stage gehad. Wat ik erg fijn vond was dat ik de mogelijkheid had om een variërende stage te doen. Van horeca en activiteiten begeleiden tot marketing. Daar heb ik heel erg veel aan gehad, want op deze manier kon ik erachter komen wat ik wel en niet leuk vind. Ik houd ervan om veel met mensen te zijn en dat was ook zeker mogelijk bij deze stage. Ik heb het erg naar mijn zin gehad met alle collega’s en voelde me echt een deel van het team. Ik kon mijn eigen gang gaan en met eigen ideeën komen. Een superleuke stageplek om veel te leren!

Kick Leekuil (18) liep stage in zijn 2e leerjaar van de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen van ROC Aventus:

Mijn stage was erg leuk en leerzaam. Het werk is erg gevarieerd en je krijgt goede begeleiding bij wat je doet. Ook vond ik het fijn om echt eigen input in het bedrijf te mogen hebben. Je wordt ook erg gewaardeerd en voelt je snel thuis in het team.

Steven Hissink (31) liep stage in zijn 3e leerjaar van de opleiding Recreatie&Toerisme van ROC Aventus:

Wat een leuke stageperiode heb ik gehad zeg! Lekker de hele dag gasten een glimlach bezorgen is echt het leukste wat er is!
Samen als een echt team knallen in het hoogseizoen, daarom heb ik deze opleiding gekozen. En dan ook nog direct na de opleiding een vast contract in de pocket, hier ga ik verder!

Puck Haver (17) liep stage in haar 2e leerjaar van de opleiding Marketing, Communicatie & Evenementen van ROC Aventus:

Een heel gezellig bedrijf! Ik heb er veel geleerd. Een echt pluspunt vind ik dat de invulling van de stage echt in overleg gaat. Af en toe is het best chaotisch, door de vele verschillende activiteiten, maar dat maakt de stage ook divers. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en om input te geven.

Ceirana Meijer (21) liep stage in haar 2e leerjaar van de Koksopleiding van ROC Aventus:

Mijn stageperiode bij Pitch & Putt was leuk. Je kan daar veel leren in verschillende onderwerpen. Je krijgt ook de functie die je hoort te doen voor je opleiding met net nog een beetje extra. Voor mij in de winter waren de wintertijden geweldig, je kon je goed concentreren op de kleine dingetjes die nog niet helemaal goed liepen en als er een Winter BBQ besteld werd kon je je goed focussen op die ene BBQ en alles perfectioneren. In het begin lijkt het misschien veel, maar binnen de kortste keren sta je daar een dag alleen zonder problemen. Alle collega’s zijn zeer behulpzaam. Kortom, een geweldige stage plek!!!

Jeffrey Rutgers (24) liep stage in zijn 3e leerjaar van de opleiding Sport, Recreatie &Toerisme van Cios in Arnhem:

In de zomer van 2017 heb ik stage gelopen bij Pitch&Putt Bussloo. Dit sloot perfect aan bij de stage die ik toen moest lopen voor Sport, Recreatie en Toerisme bij het CIOS in Arnhem.
Wat een heerlijke zomer was het! Van gasten een leuke dag bezorgen die een gezins- of familieuitje hadden, naar kinderfeestjes begeleiden tot aan grote bedrijven die op Bussloo zijn/haar personeelsfeest kwamen vieren. 
Na mijn stage kreeg ik de kans om te blijven werken, mede doordat het bedrijf ging uitbreiden naar een Multi-activiteitencentrum.
Die kans liet ik niet liggen! En inmiddels ben ik onderdeel van het vaste team en fulltime in dienst bij een snel groeiend bedrijf.

Joshua Teunissen (18) liep stage in zijn 1e leerjaar van de opleiding Dienstverlening van ROC Aventus:

Ik liep twee dagen in de week stage op woensdag en op donderdag. Mijn opleiding duurde twee jaar. Ik vond mijn stage superleuk omdat je elke keer als je kwam wat anders te doen had. De dagen waren nooit hetzelfde. Op woensdag deed ik vooral de lasergame in mijn eentje en dat vond ik super leuk om te doen. Op de donderdag was altijd anders. Ik had vooral verschillende dingen te doen. Ik heb best veel dingen geleerd op mijn stage wat ik kan meenemen voor later. Bijvoorbeeld uitleg geven voor een groep. Activiteiten uitleggen aan mensen vond ik eerst wel lastig maar later in mijn stageperiode was het super makkelijk.

Jurian Meyers (30) liep stage in zijn 2e leerjaar van de opleiding Leisure & Hospitality van ROC Aventus:

Op dit moment ben ik laatstejaars CMGT student in Enschede. Hiervoor heb ik verschillende niveaus van de opleiding aan het ROC doorlopen.

Bij P&P heb ik veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Van horeca werkzaamheden tot aan instructies geven aan grote groepen. Hierdoor had ik veel contact met de gasten en was het aan ons als team om de gasten te ontzorgen en een leuke dag te bezorgen. Door de verschillende activiteiten die ze bij P&P aanbieden is het werk nooit saai en geen dag hetzelfde. Het leukste aan stage lopen en werken bij P&P is dat de gasten komen voor een leuke dag. Dit motiveert enorm en zorgt ervoor dat elke dag weer leuk is.

Ik heb bijvoorbeeld een tijd in de keuken gestaan om lunch en BBQ’s voor de gasten voor te bereiden of kiosk werkzaamheden gedaan in de zomer voor de badgasten van Bussloo. Ook heb ik als instructeur mensen instructies gegeven voor Pitch&Putt, Voetgolf en Minigolf. Daarnaast heb ik gasten op het terras bediend wanneer zij lekker aan het genieten waren van het uitzicht op het terras. Veel verschillende werkzaamheden wat ervoor zorgde dat het werk nooit eentonig werd.

P&P bied veel mogelijkheden op het gebied van Leisure & Hospitality door de vele activiteiten en diensten die zij aanbieden. De gasten staan altijd centraal en de gasten een leuke dag bezorgen is dan ook het belangrijkste. Ik heb hier veel geleerd als het gaat om opleiding en de bijbehorende taken. Maar het belangrijkste is dat ik vooral een leuke tijd heb gehad met een enthousiast team, Bas & Nathalie van Roosmalen.

Ik zou P&P iedereen aanraden omdat het een bedrijf is dat zich richt op de gasten. Wanneer de gasten een leuke dag hebben heb jij als personeel ook een leuke dag!

Michelle van Essen (20) liep stage in haar 2e leerjaar van de opleiding dienstverlening, Sport & Recreatie van ROC Aventus:

Ik had een goeie stage ervaring bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Ik heb er niet lang kunnen lopen vanwege de gedwongen sluiting door corona, maar de tijd dat ik er liep heb ik het echt naar mijn zin gehad.
Om te beginnen bij het personeel, ik ben goed opgevangen door iedereen. Wat ik gelijk al merkte was dat het een heel hecht en gezellig team is. Ze lieten me alles goed en duidelijk zien en als ik iets niet snapte mocht ik het altijd vragen. “Liever 100 keer vragen dan het niet snappen.” zeiden ze me nog. Je werd ook best vrij gelaten in dingen zelf proberen in het hoofdgebouw, achter de bar en de bediening. Maar ook bij de activiteiten. Ik heb alleen bij Lasergame geholpen, maar dat was een super leuker activiteit. Maar daar ook werd ik vrij gelaten om te helpen, mensen te ontvangen en dingen uit te proberen.
Conclusie: Echt een top stage gehad! Vond het oprecht jammer dat het zo kort was. Maar heb er echt leuke gezellige mensen ontmoet en een super leuke tijd gehad!

Giovanni (18) liep stage in zijn 2e leerjaar van de opleiding commercieel medewerker binnendienst  van ROC Aventus:

In de winter van 2020 tot de zomer van 2021 heb ik stage gelopen bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo. Ten eerste moet ik zeggen dat ik deze stage liep in een prachtige omgeving met veel natuur. Daar hield ik van. Wat heb ik genoten van deze stage periode. Vrolijke collega’s en vrolijke klanten. Mijn collega’s hielpen mij goed tijdens mijn stage. Samen met partners van het bedrijf hebben wij een mooie fietsroute opgezet die ook nog eens goed uitpakte. Super leuk om te zien. Een top stage!

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: