Teamwork makes the dream work

Met een team van zo’n 30 vaste medewerkers en oproepkrachten is het altijd gezellig op Bussloo. Iedereen heeft zijn of haar specialiteit en samen vormen we een dreamteam (al zeggen we het zelf). Als er bij ons een vacature openstaat, is er altijd één motto dat genoemd wordt: Kun je iets niet, dan leren we het je graag! Mede hierdoor hebben we krachten in dienst met een frisse blik en andere kijk. Zo blijven we scherp.  Hieronder stellen we je graag voor aan onze “ankers” van het bedrijf.

Bas van Roosmalen

Eigenaar
Favoriete activiteit: Glowgolf

Super entertainer Bas is samen met vrouw Nathalie trotse eigenaar. Ooit begonnen met Pitch&Putt, maar door zijn creatieve meesterbrein is de locatie tegenwoordig uitgegroeid tot Multi-activiteitencentrum met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten.

Nathalie van Roosmalen

Eigenaar
Favoriete activiteit: Escape Rooms

Superpowers achter én voor de schermen, dat is Nathalie. Naast het runnen van de zaak samen met Bas, blinkt ze uit in de buurt van de bar. Een echte horeca- en entertaintijger die haar gasten graag tot in de puntjes verzorgd.

Steven Hissink

Algemeen Manager
Favoriete activiteit: Levend Tafelvoetbal

Steven behoort tot de inboedel in the good way. Hij begon als stagiair en ging niet meer weg. Tegenwoordig runt hij de dagelijkse gang van zaken op Bussloo. Wanneer de zon weer straalt in het vroege voorjaar, is hij de eerste die een korte broek aan heeft.

Tim Letteboer

Horeca Manager
Favoriete activiteit: Pitch&Putt

Deze horecaman is specialist in het verzorgen van grote groepen. Hij geniet van de gezelligheid. Wanneer Tim met een nieuwe “special” voor de menukaart bezig is, zitten we klaar om te testen, want wat hij maakt is altijd lekker!

team michiel

Michiel Hullegie

Recreatie Manager
Favoriete activiteit: E-Tour

Als er eentje de activiteiten owned is het Michiel wel. Vijf jaar gaf hij als oproepkracht honderden instructies. Tegenwoordig is hij fulltime in dienst en zorgt hij er als Recreatie Manager voor dat niet alleen de E-Choppers op rolletjes lopen, maar alles!

Sarah van der Born

Medewerker Reserveringen
Favoriete activiteit: Klootschieten

Bel je naar Bussloo? Dan is de kans groot dat je de vriendelijke stem van Sarah treft. Ze adviseert, denkt mee en samen komen gast en zij tot het voor hun perfecte uitje op Bussloo. Wat Sarah betreft liefst altijd met een bittergarnituurtje als afsluiter.

Moira Quach-Hobert

Marketing
Favoriete activiteit: Escape Game

Gek op schrijven, spelletjes, horeca en fotograferen. Haar collega’s a.k.a. de modellen vinden dat laatste soms iets minder (sorry guys). Laten al die aspecten nou helemaal tot hun recht komen in haar werk. Het lijkt wel een dagje uit voor haar!

Ilse Kuhr-Dijks

Algemeen Medewerker
Favoriete activiteit: Outdoor Lasergame

Haar lach is inmiddels onmisbaar op Bussloo. De altijd vrolijke Ilse zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Ilse is gek op het begeleiden van familiegroepen en ze is er goed in ook. Je zou haar bijna adopteren tijdens een familiedag.

Anouk van der Linde

Algemeen Medewerker
Favoriete activiteit: Lasergame

Het is altijd een feestje met Anouk! Zeker voor de jongste bezoekers. Anouk geniet met volle teugen van het organiseren van de vele kinderfeestjes op Bussloo. Van pittige spelleidster naar verzorgende bediening, Anouk is je vrouw!

Jeffrey Rutgers

Algemeen Medewerker
Favoriete activiteit: Voetgolf

Jeffrey is altijd druk voor én met de ruim 200 tellende club Pitch&Putt leden. Zelf staat hij regelmatig op de green voor een potje Pitch&Putt en hij is er nog best goed in ook. Vraag hem dus gerust om tips wanneer je je spel wilt verbeteren.

Anouk Brinkman

Algemeen Medewerker
Favoriete activiteit: Oud Hollandse Spellen

Hét festivalbeest van ons team is Anouk. Gelukkig maakt ze ook nog graag tijd vrij om bij ons te zijn en er ook dan een feestje van te maken. In haar vrije tijd en naast het werk voor ons zie je haar vaak met camera, want Anouk zet iedereen graag in the picture.

Jelmer Ypma

Algemeen Medewerker
Favoriete activiteit: Pitch&Putt

Deze man tref je zowel ‘live’ op Bussloo, als aan de telefoon wanneer je een vraag hebt of wilt reserveren. Doordat hij zelf regelmatig Pitch&Putt, zal hij je uitstekend kunnen adviseren of deze activiteit iets voor jou is. Jelmer raakt nooit uitgeputt.

Jouw Naam

Open sollicitatie
Favoriete activiteit: We zijn benieuwd!

Denk je nou “Hey, deze leuke collega’s passen bij mij en ik bij hun op Bussloo!” Stuur gerust een berichtje en wie weet nodigen we je uit voor een bakkie!

Nathalie Kupers

Keuken Medewerker
Favoriete activiteit: E-Tour

Liefde gaat door de maag. Ook tijdens een uitje op Bussloo. Deze harde werker maakt de lekkerste plates en snacks klaar voor onze gasten. Zijn er dieetwensen? geen probleem. Nathalie maakt van elk bord dat de keuken verlaat een smaakvol feestje!

Peter Olthoff

Greenkeeper
Favoriete activiteit: Pitch&Putt

De greens zijn zijn kinderen. Al sinds het begin van de Pitch&Putt baan zorgt hij ervoor dat het gras op Bussloo altijd groener is. Daarnaast is hij superhandig met hout en andere klusmaterialen. De blokhut had niet gestaan zonder zijn magic hands.

Bas Zoontjens

Greenkeeper
Favoriete activiteit: Minigolf

Basje, zo noemen wij hem, want Bas (die andere) is letterlijk de grotere van de twee. De altijd (echt, altijd!) vrolijke Basje rijdt onder andere op de tractor om het gras te maaien. Tussendoor geniet hij van de zon en de pauzes. Of de pauzes in de zon 😉

Onno van Hooren

Facilitair Medewerker
Favoriete activiteit: Glowgolf

Je kent het wel… van die lijsten met to do’s die soms dagelijks afgevinkt moeten worden. Onno zorgt niet alleen voor het vinkje, maar ook echt voor de uitvoering. Af en toe een gezellig praatje met collega’s en Onno zijn dag is geslaagd!

Jouw Naam

Open sollicitatie
Favoriete activiteit: We zijn benieuwd!

Denk je nou “Hey, deze leuke collega’s passen bij mij en ik bij hun op Bussloo!” Stuur gerust een berichtje en wie weet nodigen we je uit voor een bakkie!