Uitdagende Escape Room: The Jungle!

4 – 18 personen
Duur: 1 uur

The Jungle: Uitdagende Escape Room nabij Deventer! Deze Uitdagende Escape Room is één van de drie Escape Rooms die het Escape Room Centrum van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo opende.

Elk dier is jullie vijand! Speel slim en ontsnap!

Wie kent de film Jumanji nog? Jullie spelen in deze Escape Room het verkeerde spel en jullie huis verandert in The Jungle. Jullie worden vertrapt door olifanten en jullie worden bekogeld door apen. Elk dier is jullie vijand! Speel slim en ontsnap!

Jullie hebben 60 minuten!

Puzzel, speur, werk samen! Lukt het jullie om binnen 60 minuten uit The Jungle te ontsnappen?

Waar vind je deze Escape Room?

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo ligt op ca. 10 kilometer vanaf Deventer, in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen, aan het mooie meer van Bussloo.

Zeer goed beoordeeld!

Al velen gingen jullie voor in The Jungle! Stuk voor stuk vonden ze het een geweldige ervaring, mede door toepassing van de nieuwste technieken en de vele Special Effects. Deze kamer wordt zeer goed beoordeeld! Reserveer nu en ervaar het zelf!

Op dit moment heeft ons Escape Room Centrum 3 spectaculaire kamers: Revenge of the General, The Jungle en De Bom

Zeer geschikt voor groepen!

Per Escape Room kunnen er 4 tot en met 6 personen de uitdaging aan gaan. Wij kunnen de drie kamers tegelijk inzetten, waardoor spelen met maximaal 18 personen mogelijk wordt gemaakt. En sluit dan de dag af met een heerlijk Hamburgermenu met een runderburger van  Gildeslager Buurman te twello.

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 6.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een Escape Room offerte aan:


  Revenge of the General!The JungleDe Bom


  Wilt u met meer dan 18 personen komen spelen? Combineer onze Escape Rooms dan met andere activiteit(en)! U kunt hieronder uw wensen aangeven met betrekking tot de andere activiteit(en). Wij stellen dan graag een leuk programma voor u samen!

  Wilt u onze Escape Room(s) combineren met een arrangement? U kunt hieronder uw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: