Vaderdag in Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Geef een Uitje op Vaderdag cadeau!

Vaderdag in Apeldoorn, Deventer en Zutphen of in de buurt? Je zit goed bij Multi-activiteitencentrum Bussloo. Met meer dan 25 in- en outdoor activiteiten is er ruime keuze voor iets gezelligs tijdens jullie Vaderdag Uitje.

Dé dag om je vader in het zonnetje te zetten is natuurlijk Vaderdag. Mogen we je een leuke tip geven? Doe het op een unieke wijze met een uitje! Geen saai standaard cadeau, maar iets gezelligs en actiefs. De ouwe heer is er even uit én misschien mag je zelf wel mee. Helemaal top toch!?

Heerlijke Horeca

Vooraf, tussendoor of na afloop van één van de activiteiten kan er uiteraard van een heerlijk drankje en hapje genoten worden. Relaxen kan op één van onze heerlijke terrassen of in de horecaruimtes binnen. Borrelen en proosten kan bijvoorbeeld in de Ierse Pub. Maar ook kun je genieten van een lekkere Latte op het verwarmde en overdekte terras met uitzicht over het meer van Bussloo. Mocht je nou met een grotere groep willen komen, dan hebben we ook leuke arrangementen zoals die met een Hamburgermenu of Satéschotel. Het vlees komt van Gildeslager Buurman uit Twello. Lekkerder kunnen we een Vaderdag uitje niet maken, toch?

Activiteiten voor jong en oud!

Ons Multi-activiteitencentrum heeft vele leuke en actieve in- en outdoor activiteiten zoals: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Escape Rooms, Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal, Elektrische Steps, E-ChoppersKlootschieten en Voetpool. Tijdens Vaderdag kun je nu ook genieten van Glowgolf Het Wilde Westen! Je leest het, er zijn veel activiteiten geschikt en leuk voor jong en oud.

Vaderdag Uitje Apeldoorn Deventer Zutphen

Cadeaubon voor Vaderdag!

Schikt het niet om op Vaderdag zelf één van onze activiteiten te komen spelen? Niet getreurd, hier komt de volgende Vaderdag tip: Geef papa dan een cadeaubon! Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig en je kunt zelf kiezen wat je wilt geven. Je bestelt er gemakkelijk eentje via deze website.

Het budget bepalen doe je zelf. Of je gaat bijvoorbeeld voor een specifieke activiteit. Jouw cadeaubon voor een Vaderdag Uitje kan dan later zelf door papa verzilverd worden.

Cadeaubon Vaderdag uitje

Tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen, op het randje van de Veluwe

In de Stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn, aan het mooie meer Bussloo, daar vind je onze activiteiten locatie. Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo bereik je gemakkelijk en snel via de A1 en de A50. Parkeren kan tegen gereduceerd tarief i.c.m. een activiteit. Een Vaderdag uitje in de buurt van Apeldoorn, Deventer, Zutphen is makkelijk geboekt via onze website.

Zwemmen op Bussloo

Als het weer het toelaat, nemen jullie natuurlijk nog even een heerlijke duik in het meer van Bussloo!

Onze Arrangementen

Combineer onze activiteit(en) met bijvoorbeeld een Luxe Lunch, Bittergarnituur, Hamburgermenu of Satébuffet.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:


  Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

  Wil je onze activiteit(en) combineren met een arrangement? Je kunt hieronder jouw wensen aangeven:


  Wij helpen graag!

  Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

  Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

  Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: